Želatina Brill D'Elite neutrální (ředit 30%) 5 kg/kbelik

možnost domů i do výdejen
.png?6800113b)
bonusový club Terunka
-1.png?680010a8)
spolu již 9 let na trhu
-1.png?6800107f)
Vždy čerstvé a dlouho trvanlivé
Detailní popis produktu
Neutrální želatina za tepla je vynikající na želírování ovoce na dortech, zákuscích, ale i na želírování mřížkových koláčů (pájí).
Ovoce zatáhne a konzervuje, dodává lesk a zachovává čerstvý vzhled.
Použití: rozpusťte želatinu ve vodě (cca 30% vody) a vařte dokud se nerozpustí. Vychladlou želatinu lze opět aktivovat zahřátím nebo přidáním další želatiny s vodou a opětovným zahřátím.
Doporučení: nanášejte horkou želatinu štětcem nebo rozstřikovacím zařízením přímo na ovocné dorty, košíčky atd.
Složení: glukózový sirup, voda, želírující látka E407, E410; regulátor kyselosti E331, konzervant E202
Doplňkové parametry
Kategorie: | Želatina za tepla |
---|---|
EAN: | 8595628817502 |
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář