Plátková želatina 20 g ▹

možnost domů i do výdejen
-1.png?680010a8)
spolu již 9 let na trhu
.png?6800113b)
bonusový club Terunka
Detailní popis produktu
Použití: Potřebný počet plátků namočíme do vlažné vody na 5 minut, poté vodu slijeme a želatinu důkladně vyždímáme. Použijeme-li želatinu do teplých surovin, ihned se rozpustí (omáčky, ke ztužení lehkých krémů a šlechačkových mouse s nižším obsahem tuku). Chceme-li želatinu použít do studených dezertů, nejprve ji namočíme a necháme nabobtnat cca 5minut, poté ji důkladně vyždímáme, dáme do misky, rozehřejeme v mikrovlnné troubě nebo v kastrůlku a důkladně mícháme, než se rozpustí. Nesmíme ji přehřát, pouze rozpustit!! Dále želatinu přidáme za stálého míchání studených dezertů (do ušlehané šlehačky, krémů, pudinků, do aspiků). Poté uložíme do chladu na 4 hodiny.Složení, co obsahuje produkt - Plátková želatina 20 g ▹ pro cukrářské účely:
100% vepřová kůže
Cukrářské potřeby a suroviny pro sladké pečení.
Produkt pro domácí cukráře: Plátková želatina 20 g ▹,
Skvělá volbaBáječný pro vaše dorty a pečení. Plátková želatina 20 g ▹, je běžně skladem a jeho dodací lhůta je 2 až 3 pracovní dny.
#ShowMore#
Nutriční hodnoty, Plátková želatina 20 g ▹ ve 100 g:
energie 1444 kJ/336 kcal, tuky <0,6 g (z toho nasycené <0,3 g), sacharidy 0 g (z toho cukry 0 g), vláknina 0 g, bílkoviny 83 - 91 g, sůl <1 gDoplňkové parametry
| Kategorie: | Agar a želatina |
|---|---|
| EAN: | 4000147002512 |
| FOTOGRAFIE: | Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů. |
| Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
_(29).png)