Glukózový sirup Fractal 1 kg ▹

284,90 Kč / ks
✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
25.11.2025
Možnosti doručení

Rozvoz potravin

Potraviny online, nákup domů, rozvoz potravin

Detailní informace

Rychlé doručení
možnost domů i do výdejen
Tradice
spolu již 9 let na trhu
Terunka club
bonusový club Terunka

Detailní popis produktu

Použití glukózy: Jelikož má silnou antikrystalizační schopnost (zabraňuje cukru rekrystalizaci po jeho rozpuštění) nachází glukóza v cukrářství široké uplatnění.   - krémy - získají lepší konzistenci, jsou vláčnější a pomaleji vysychají - mléčné a čokoládové potahovací a modelovací hmoty - zabraňuje jejich vysychání a zajišťuje elasticitu - zmrzliny - zvyšuje nášleh a zlepšuje texturu - karamel - zabraňuje rekrystalizaci cukrů - bonbony a karamely - udržuje hladkou texturu - pečivo, želé bonbony, fondány a čokoládové náplně - zadržuje vlhkost a v závislosti na jejím množství reguluje např. u bonbonů jejich konzistenci od měkké a žvýkavé až po tvrdou a křehkou - trvanlivost - zadržováním vlhkosti ji zvyšuje   Výroba slaného karamelu: 220 g smetany na šlehání 35% 90 g glukózového sirupu 120 g krupicového cukru 8 g soli 100 g másla   Smetanu přivedeme k varu. Cukr, glukózu a sůl utavíme na karamel. Pak přidáme máslo a mícháme do rozpuštění. Přilijeme smetanu a krátce provaříme. Necháme vychladit v lednici kontaktně přikryté potravinářskou fólií.   Skladujte v suchu a při teplotě do 25°.

Složení, co obsahuje produkt - Glukózový sirup Fractal 1 kg ▹ pro cukrářské účely:


100% glukózový sirup

Doplňkové parametry

Kategorie: Jedlé lepidla - piping gel
EAN: 5999092901775
FOTOGRAFIE: Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů.
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola