Glukózový sirup Fractal 1 kg ▹

možnost domů i do výdejen
-1.png?680010a8)
spolu již 9 let na trhu
.png?6800113b)
bonusový club Terunka
Detailní popis produktu
Použití glukózy: Jelikož má silnou antikrystalizační schopnost (zabraňuje cukru rekrystalizaci po jeho rozpuštění) nachází glukóza v cukrářství široké uplatnění. - krémy - získají lepší konzistenci, jsou vláčnější a pomaleji vysychají - mléčné a čokoládové potahovací a modelovací hmoty - zabraňuje jejich vysychání a zajišťuje elasticitu - zmrzliny - zvyšuje nášleh a zlepšuje texturu - karamel - zabraňuje rekrystalizaci cukrů - bonbony a karamely - udržuje hladkou texturu - pečivo, želé bonbony, fondány a čokoládové náplně - zadržuje vlhkost a v závislosti na jejím množství reguluje např. u bonbonů jejich konzistenci od měkké a žvýkavé až po tvrdou a křehkou - trvanlivost - zadržováním vlhkosti ji zvyšuje Výroba slaného karamelu: 220 g smetany na šlehání 35% 90 g glukózového sirupu 120 g krupicového cukru 8 g soli 100 g másla Smetanu přivedeme k varu. Cukr, glukózu a sůl utavíme na karamel. Pak přidáme máslo a mícháme do rozpuštění. Přilijeme smetanu a krátce provaříme. Necháme vychladit v lednici kontaktně přikryté potravinářskou fólií. Skladujte v suchu a při teplotě do 25°.Složení, co obsahuje produkt - Glukózový sirup Fractal 1 kg ▹ pro cukrářské účely:
100% glukózový sirup
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Jedlé lepidla - piping gel |
|---|---|
| EAN: | 5999092901775 |
| FOTOGRAFIE: | Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů. |
| Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
_(29).png)