Glukózový sirup 5 kg ♡

392,10 Kč / ks
MÁME NA SKLADĚ
Můžeme doručit do:
3.10.2025
Možnosti doručení
Množstevní sleva
1 - 2 ks
392,10 Kč / ks
3 - 9 ks = sleva 3 %
380,30 Kč / ks
10 - 24 ks = sleva 4 %
376,40 Kč / ks
25 - 99 ks = sleva 5 %
372,50 Kč / ks
100 a více ks = sleva 7 %
364,70 Kč / ks
Ušetříte 0 Kč

Detailní informace

Rychlé doručení
možnost domů i do výdejen
Terunka club
bonusový club Terunka
Tradice
spolu již 9 let na trhu
Vždy čerstvé
Vždy čerstvé a dlouho trvanlivé

Detailní popis produktu

Použití glukózy: Jelikož má silnou antikrystalizační schopnost (zabraňuje cukru rekrystalizaci po jeho rozpuštění) nachází glukóza v cukrářství široké uplatnění.   - krémy - získají lepší konzistenci, jsou vláčnější a pomaleji vysychají - mléčné a čokoládové potahovací a modelovací hmoty - zabraňuje jejich vysychání a zajišťuje elasticitu - zmrzliny - zvyšuje nášleh a zlepšuje texturu - karamel - zabraňuje rekrystalizaci cukrů - bonbony a karamely - udržuje hladkou texturu - pečivo, želé bonbony, fondány a čokoládové náplně - zadržuje vlhkost a v závislosti na jejím množství reguluje např. u bonbonů jejich konzistenci od měkké a žvýkavé až po tvrdou a křehkou - trvanlivost - zadržováním vlhkosti ji zvyšuje   Výroba slaného karamelu: 220 g smetany na šlehání 35% 90 g glukózového sirupu 120 g krupicového cukru 8 g soli 100 g másla Smetanu přivedeme k varu. Cukr, glukózu a sůl utavíme na karamel. Pak přidáme máslo a mícháme do rozpuštění. Přilijeme smetanu a krátce provaříme. Necháme vychladit v lednici kontaktně přikryté potravinářskou fólií.   Skladujte v suchu a při teplotě do 25°. Složení: 100% glukózový sirup

Doplňkové parametry

Kategorie: Suroviny pro pečení
EAN: 5998199721064

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz