Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky 20 g

možnost domů i do výdejen
-1.png?680010a8)
spolu již 9 let na trhu
.png?6800113b)
bonusový club Terunka
Detailní popis produktu
-
Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky 20 g za internetové ceny
Oblíbený produkt z kategorie: . Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky 20 g máme běžně skladem.
Zákonný název potraviny:
- Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky 20 g, jemně mletá, na vaječnou tlačenku a aspiky
-
Složení produktu Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky 20 g:
- Jedlá vepřová želatina
-
Jaké má produkt ALERGENY?
- Může obsahovat: Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
-
NUTRIČNÍ HODNOTY produktu - Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky 20 g / 100g výrobku
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 1490kJ, Bílkoviny 89g, Tuky 0g, Sacharidy 0g, Cukry 0g, Vláknina 0g, Sůl 0,38g
-
Online nákup potravin a spotřebního zboží pro domácnost. Dodavatelem produktu je Terunka.cz <<< Ověřený dodavatel potravin.
- Hmotnost obsahu: 20g
-
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ: - Skladujte v suchu.
- VÝROBCE
- Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Příprava vaječné tlačenky, rosolů a aspiků Množství použité tekutiny: vaječná tlačenka 3-4 polévkové lžíce, aspiky a rosoly 0,5 l Obsah sáčku smícháme s odměřeným množstvím studené tekutiny dle použití (vody/nálevu/vývaru) a necháme asi 10 minut nabobtnat. Za stálého míchání zahříváme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. V případě vaječné tlačenky želatinu okamžitě zamícháme do směsi na tlačenku. U aspiků a rosolů necháme želatinu mírně vychladnout a použijeme dle konkrétního receptu. TIP: Při přípravě aspiků/rosolů obsah sáčku zalijeme 0,5 l horké vody z rychlovarné konvice, mícháme až do úplného rozpuštění želatiny.
#ShowMore#
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Suroviny pro pečení |
|---|---|
| EAN: | 8584002005550 |
| Možnost celého kartonu: | ANO - 20 ks |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
_(29).png)