Směs na Perník 540 g

možnost domů i do výdejen
-1.png?680010a8)
spolu již 9 let na trhu
.png?6800113b)
bonusový club Terunka
Detailní popis produktu
-
Směs na Perník 540 g za internetové ceny
Oblíbený produkt z kategorie: Vše pro pečení Cukrářské směsi . Směs na Perník 540 g máme běžně skladem.
Zákonný název potraviny:
- Sypká směs na přípravu perníku
-
Složení produktu Směs na Perník 540 g:
- Pšeničná mouka,Cukr,Dextróza,Kypřící látky (dihydrogendifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný),Perníkové koření,Instatní karamel,Lupinová mouka,Sušené mléko,Jedlá sůl,Stabilizátor (karboxymethylcelulóza)
-
Jaké má produkt ALERGENY?
- Obsahuje: Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
-
NUTRIČNÍ HODNOTY produktu - Směs na Perník 540 g / 100g výrobku
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 1314kJ, Bílkoviny 4,5g, Tuky 13g, Mastné kyseliny nasycené 1,4g, Sacharidy 44g, Cukry 20g, Vláknina 0g, Sůl 0,7g
-
Online nákup potravin a spotřebního zboží pro domácnost. Dodavatelem produktu je Terunka.cz <<< Ověřený dodavatel potravin.
- Hmotnost obsahu: 507g
-
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ: - Skladujte v suchu.
- VÝROBCE
- Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Balení obsahuje: 540 g směsi na přípravu těsta K tomu přidáte: 400 ml vody 120 ml oleje (12 polévkových lžic) Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 165 °C 40 - 50 min. Horkovzdušná trouba: 155 °C 40 - 50 min. Plynová trouba: střední stupeň 40 - 50 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Příprava: 1. Obsah sáčku se směsí na přípravu těsta vysypeme do mísy a přidáme odměřenou vodu a olej. Na zlepšení chuti můžeme přidat 2 - 3 polévkové lžíce medu. Vše důkladně promícháme vařečkou nebo vyšleháme elektrickým ručním šlehačem dohladka. 2. Těsto vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech (30 x 40 cm) a dáme péct. Čas a teplota pečení jsou uvedené v tabulce. Pokud chceme mít jistotu, že je perník správně upečený, píchneme doprostřed těsta špejlí. Pokud se na ni těsto nelepí, perník je hotový. 3. Po vychladnutí můžeme upečený perník potřít džemem, polít tmavou polevou Dr. Oetker a ozdobit podle vlastní fantazie ořechy, kokosem nebo zdobením Dr. Oetker. Tip: Perníkové řezy s jablky Perníkové těsto připravíme podle návodu. Do těsta přidáme 2 polévkové lžíce rumu a 300 g oloupaných a nahrubo nastrouhaných jablek. Důkladně promícháme. Pečeme v předehřáté troubě při teplotě podle tabulky asi 40 minut. Po upečení necháme perník vychladnout, polijeme tmavou polevou Dr. Oetker a nakrájíme na řezy.
#ShowMore#
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Cukrářské směsi |
|---|---|
| EAN: | 8595072602075 |
| Počet KS (bal) na centrálním skladu až: | 10 |
| Kód výrobce: | 210.11 |
| Skladování: | Doporučení - skladujte v suchu, mimo přímé sluneční záření a při teplotě do 1 - 20 °C. Toto doporučení odráží všeobecný charakter trvanlivých potravin. Dbejte však na podrobné podmínky skladování, uvedené na etiketě nebo obalu výrobku. |
| Upozornění pro foto: | Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů. |
| Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
_(29).png)