aro Eidam strouhaný 40% chlaz. 1 kg

možnost domů i do výdejen
-1.png?680010a8)
spolu již 9 let na trhu
.png?6800113b)
bonusový club Terunka
Související produkty
Detailní popis produktu
-
aro Eidam strouhaný 40% chlaz. 1 kg za internetové ceny
Oblíbený produkt z kategorie: . aro Eidam strouhaný 40% chlaz. 1 kg máme běžně skladem.
Zákonný název potraviny:
- Edam strouhaný, sýr. Tuk v sušině 40 %. Obsah sušiny min. 53 %. Baleno v ochranné atmosféře.
-
Složení produktu aro Eidam strouhaný 40% chlaz. 1 kg:
- pasterované kravské mléko, jedlá sůl, startovací kultury, mikrobiální syřidlo, protispékavá látka: kukuřičný škrob
-
Jaké má produkt ALERGENY?
- Obsahuje: Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
-
NUTRIČNÍ HODNOTY produktu - aro Eidam strouhaný 40% chlaz. 1 kg / 100g výrobku
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 324kcal, Bílkoviny 25g, Tuky 23g, Cukry 0,1g, Vláknina 0g, Sůl 1,8g
-
Online nákup potravin a spotřebního zboží pro domácnost. Dodavatelem produktu je Terunka.cz <<< Ověřený dodavatel potravin.
- Hmotnost obsahu: 1000g
-
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ: - Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte v chladničce při teplotě +4 °C až +8 °C. Spotřebujte do: viz spodní část obalu. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.
- VÝROBCE
- MCC Trading International GmbH, Schlüterstraße 5, 40235 Düsseldorf, Germany
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Skladujte v chladničce při teplotě +4 °C až +8 °C. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.
#ShowMore#
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Chlazené produkty - mléčné |
|---|---|
| EAN: | 4337182206644 |
| Počet KS (bal) na centrálním skladu až: | 51 |
| Kód výrobce: | 174.61 |
| Upozornění pro foto: | Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů. |
| Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
_(29).png)